у мене є й феншуйні, а то нове з буку поставили, та забрав собі один камрад, ще такий томагавк на аукціоні в мене лишився
ще на Івана Купала зерно зібрали, а поле жовте лишилося, сірники не треба , там тваринок ще повно по полю біга їжу збирає
Привітався! З котячим днем усіх! І хто взяв таке? Там же металу кіт наплакав. Думаю, годний троллінг від конкурентів.
мені б було стрьомно таке копати.. скільки людей покалічило ... та й металу кажуть кіт наплакав.. хоча фото гарне, потрудився бульдозером добре, респект!
ті що з корочками почистити. змастити. завернути і прикопати...смутні часи настають...зебіли самі не розуміють яку сраку накликали... доброго вечора кнопарі!
На дощ готуйте дощовики. В мене он все готове, те що в пакеті, то за три хвилини пепепаковується у баул. Ну і шкафчік закритий)Але ще поки що парить перед дощем.
Від себе до Ружина домчав за півгодини,зЄля дорогу полатав,їздить з отим лисим такою здоровою машиною шо дує гравій з бітумом,управляють хоботом з кабіни
https://m.gazeta.ua/articles/history/_diti-na-berezi-richki-znajshli-skarb/915703 Курва, і де той скарб..............
ну то як де, викопаний, вимитий та вичищений та зданий в музей. Сам відносив, насилу допер. Десь і фото є та макумент.
він мав на увазі самого Хотабича , а вийшло якось некрасіво як наче про доньку - переконаний шо вийшла прикра помилка