Нема віри пороху з його кумами і тому що він робив а цьому з його кумами та кулєгами по бізнесу на слово віримо окончатєльно і бєзпаваротно. Офігітєльно рвонемо тепер до світлого майбутнього, семимильними кроками і прям в Ойропу. PS А образно сказав Порошенко: "... хоч тризуб над Кремлем постав – скажуть, що криво”.
там ї][ і так 5шт. , то на відправку лоти, уже завтра поїдуть до нового господаря, котики-муркотики домомагали пакувати
Привітавсь . Що до діалогу з "їзбіратєлькою" в котрої внук їв наркотіки замість сухпаїв - не все так смішно ... Ми котимось до провалля з якого вже не виповземо і всьо одно не усвідомлюємо того . Нам дають морозиво від бойків , окуляри від мураєвих - ми це хаваємо ще потужніше ніж на виборах припиздента . Країна перестане існувати й війна на сході вже буде не актуальною й просто закінчиться сама собою як і обіцяв нам ґаранд - а решту неспокійних і радикальних перетовчуть в котлах тихцем і без резонансу
Залило добряче, пишуть в фб https://www.facebook.com/groups/425391727847153/permalink/882054818847506/
Португалія, ще в Мозамбіку, та ще десь. Оце скільки в продажу бачив, все сорочкі, штанів чомусь нема. Взяв би може комплект.
Ото і я про те. Пішли на чергове коло дружби і братання. А гідрант робить одне-здає країну, для того його й просунули.
якщо натиснути вище "леопард" буде видно опис "lizard" - вертикальный, он использовался ими во время колониальных войн Португалии в Анголе, Мозамбике и Гвинее-Биссау, сначала спецназом, потом всеми войсками. Португальский вертикальный камуфляж "lizard" использовали армии Бразилии, Греции, Египта, Индии, Сирии, боевые отряды ливанских палестинцев и повстанцы движения SWAPO в Намибии. Этот камуфляж использовался до 2000-х годов всеми вооруженными силами страны, а сейчас его использует только португальская морская пехота.
ооо,я йому скажу завтра шоб замість нового кумбаїні закупив пушку і я там буду головнокомандувачем орудія такого
Доброго дня Кажете день скотярів,не такі і вони хороші,дещо подібне спостерігав в себе на грядці,довелось провести миротворчі дії за допомогою мітли,половину огірків гади поклали