то ви не розумієтесь на польській раз видалили - значить переклад не правильний (модер же не може помилятись)! на картинці зебіл плаває в морі...а в моєму перекладі: гімно плаває ой здається мені січас отримаю ще 1 гірчичник
Вітаюся, товариство) В нас було отак, а потім як влило) З першим краплями зайшов до хати, потім хотів вийти покурити, відкрив двері-а там реально стіна води) Весь двір одна калюжа. Зараз стихло, і вода стекла і миттю всоталася. Виправ був нагрудний патронташ РІА зранку, забув, то он висить, випраний другий раз)
Та нема вже тих 73) Скоро буде як з янеком, ніхто за нього не голосував, на словах, а президентом став. Скоро всі, і зелеботи, і їх опоненти побачать, що по суті сцарь, який намічається, голий. І нема в нього нічого і нікого. І сам він ніщо. Їй Богу, от невже ті хто сунув зелю, не могли знайти більш цільну і самодостатню особу?) Не ж, вибрали просунути це нічтожество)
На авто і то не садять аби кого, треба вчитися а на президента досі як у лєніна - кожна кухарка. Ніде в світі такого нема, невже і правда наш народ найтупіший в своїй массі?
Доречі, сьогодні зранку спілкувався з сусідкою, бабцею. Йду собі, привітався, а вона пита-а хто по нашому округу від Сили і Честі? Хз кажу, а чого ви так? Так, каже, голосувала за зе, але він не може, немає сил чесній людині зламати корупцію і знизити тарифи, може ці зможуть. Та да, кажу, зможуть. Бабця запалилась-зе, каже, закінчить війну, вже почав, а ці поможуть йому знизити тарифи. Стоппнгаген, кажу, а як закінчити війну? Ваш же внук воював, і шо він каже? Бабця ще більше запалилась-воював, каже, а такі як ви ото їм в їжу таблеткі, наркотікі, підсипали, пів року не міг спати, просинався і кричав на всю хату. Зараз відійшов, але не весь-торочить ще, рашка, кацапи, чеченці... Кажу, бабуль, шо я йому підсипав? Бабця- та, баба і так тобі забагато набалакала, дурна, не звертай уваги... ) Посміявся про себе, і розійшлись. Але в чому певен, вона з палкою потратить кілька годин, щоб доповзти до кабінки і проголосувати, щоб її внуку "жилось краще", а хтось нормальний забє...
Воно так, але ж ви гляньте на зелю. Його і правда, певно, тримають в таких тепличних умовах, що він абсолютно не тримає удар, і абсолютно не тяне того, що на нього звалилося.
пруф Оказывается она из ГДР, до самого падения берлинской стены в ГДР жила. Состояла в пионерской организации. Защитила кандидатскую по химии. Только потом пошла в большую политику.
я образно мав на увазі, Меркель там , чи Трампа та хоч Даля Грибаускайте сіравно не то, куйово , газ дорогий, доріг нема х. а не презедент. пока тільки сидимо і скиглимо , от сцука прийшов зеля а при порохі он як жили не те що при януковичі, тьфу бля, короче тільки папістеть. чогож же не от фонаря 73 % проголосувало за зелю? мо віри пороху нема з його кумами і т.д , га ?.
Я знаю. Ще до війни за неї читав. Й ті старі фото прводилися й писали, що то фейк. Порівняйте якість картинки «меркель» та сусідів по фото.
ось що пану Художнику треба щоб голубів відстрілювати щоб вони усе збіжжя в бідного та голодного хвермера незжерли
Даже статуя есть. Произведение покажут на выставке Абдессемеда под названием L’Antidote, которая проходила с марта по июль в музее MAC Lyon на юге Франции. Статуя Меркель и двух ее подруг основана на фотографии, сделанной во времена участия канцлера Германии в Союзе свободной немецкой молодежи. Работа называется «Красивая» и исполнена в классическом стиле «Трех граций» скульптора Антонио Кановы.