Всім Доброго дня, панове! Після того як Ви тут мене пропісочили (за дівок), мав намір залягти на дно на декілька днів. І можливо поголити вуса і бороду. Але доля вирішує за нас... Вчора вечором (вже вдруге) зустрівся з куницею. Дуже гарненька тваринка. Шерсть на грудях білим сердечком, як у собак коллі. Якщо при першій зустрічі, куниця тривожно подивилась на мене і втікла. То вчора сіла на задні лапки (стала стовчиком) і видала звук схожий на: "Гу-у". Я кивнув головою і відповів: "Шо". І куниця швиденько втікла...
Та непереймайтесь,критику потрібно сприймать так як вона є і робить відповідні висновки,а от з куницею трошки тре буть обережно,бо якщо спробувать її зловити може і кусануть непогано
Ого,скільки ж то це рибалки сьогодні вип'ють,напевно якщо все вилить то вийде озерце таки чимале,але риби там жить небудуть
Саме головне вчасно змитись,ото було недавно поїхали в ліс з товаришем,поки блудили то вгледіли піднавіс зі столиком та лавками,я тяпнув мітку в жіпесі,коли воно почало гуркати та бахати то ми і взяли курс туди,як почало лити то жжах добре шо я був не за кермом,а ще краще отака фляжечка 0,33 літра коньячку припасена про всяк випадок для злого лісника,ну і того під час зливи я її майже всю висьорбав
Знову порушуєте систематично порушуємий регламент,за це повинні закатувать три карасінові лямпи з допомогою кувадлика та наковальні,зафільмувати та викласти сюди в тему