А це дідору таки тре допитати і добре,бо заявить що Хранцович єстєствєнно зносився,а тут таки факт на ійцо
ага він самий. сьогодні вже піском засипали, на тому тижні підставку бетонуєм ну, міська рада обіцяє допомогти
Знач допоможуть,півроку всякі комісії будуть ошиватись,ну типу щоб визначить потрібний об'єм та кошторис допомоги,а десь в кінці грудня скажуть знайшлись кошти,нужно їх опріходовать,ну і ......
Хлопці,хто в клуні,я вже показав,хочу і тут... Оце створіння Боже дуже довіряє людині,воно ходить слідком,дає себе гладить,аж падає на ноги,-хто живе в селі ,той знає-попробуй гусака,чи півня погладить.. Доречі він сьогодні літав з підкидав з рук,а ті що на гнізді сидять,то не нюхали ще і води
ну да,-той шо залишився на гнізді -слабак цей і воду,і купання знає,стежки вже по дворах попротоптував,і головне йде до рук і учимо літать,сьогодні гарно було,пролетів круг над городами,а потім втомився і в кущі ховається шоб його більше не підкидали
Вітаю панове + 35 С, неділя, на коп неїду, мої на поля їдуть я не фанат полів піду доляри поміняю та готуватись до ремонту. Хто на моря їде ?