я ж за анархію, тому принципово непідтримую жодне керівництво разом з презедентами але ж ви не анархіст ? але кулемьота я вам не дам. але шанс є.
Вітання шановному панству!Вечірнього полювання так і не було,а зранку геть слабо-раз пахнув,всі розлетілись
Всім добрих вихідних! Казали ж пневмат візьміть, дешевше, прошиває навиліт, свинець не треба виколупувати і результат. На складі був капець, все засрано то на 140му мені надоїло і я віддав гвинтівку.
Привітався з усіма, вчора був заклопотаний трохі по саму макітру і ще трішкі бо сьогодні в 5-ть рану вже на ногах і по справах, на подвірі було +11 і туман ще був. Всім гарного дня і відпочити на вихідних.
воздушка то вже браконьєрство Він рушниці звук сильніший - голуби тепер просто при виді ружбайки будуть тікать
пневмат то браконьєрство тільки тому що чинуші тормозять так як і з пошуківцями, по світу з пневматикою навіть на кабана ходять і то все офіційно, з ліцензіями а в нас як завше все мимо каси. І браконьєрство то в угіддях а не вдома і звичайних голубів в картках відстрілу нема чі є?
Инцидент произошел в апреле 2019 года в Тетиеве. Во время собрания по поводу зарыбления речки Роська ответчик, указывая на мэра, сказал, что "такие Гандоны пишут неправду". Мэр обратился в Тетиевский районный суд. Этот суд признал ответчика виновным в мелком хулиганстве и оштрафовал на 51 гривну (меньше $2). После этого ответчик обратился в апелляционный суд. Он утверждал, что имел в виду французского писателя-фантаста Ива Гандона, "поскольку считал, что его оппонент, как и французский писатель, рассказывает фантастические вещи". Апелляционный суд не увидел доказательств того, что ответчик словом Гандон хотел обидеть мэра, и закрыл дело.