Камрад розповідав. У молоді роки по роботі їздили шмонали самогонщиків. І в селі одному був дід, якого ніяк не могли спіймати. Знали всі, що він жене і продає. Обшуки робили, засилали хануриків на контрольну закупку, а ніяк! Дід клієнтів до хати не пускав, на порозі приймав замовлення і виносив його. Потім вже і дід той помер. І що з часом виявилось? Де він її гнав хз, але бочка з продуктом була на горищі вмурована в комин, а в хату ішла трубка з краніком, на якому постійно висіла стара кепка
молодець дід. так мусорам гарно кишки морочив. бо узяли моду то апарати вилучати та горілку. а потім саміж ту горілку і цмулили. халявщика
Вечір в клуню. Пане Сер, підкажіть як цю байду що стрілки переводить демонтувати? Мені механізьм потрібно викочувати, щоб до цифера добратись
Вітаю панове, +28С, дощить, іти працювать дальші, розгрібаю горище типер, є много вкуснєнького з рибним днем
Доброго ранку кнопарі! У Яремчі, курва, холодно, але ще немає дощу. Вчора була багато роботи - шикували ковбаску з оленя та дика - сьогодня будемо коптити! Під кінець крутіння вийшла повна миска
А шо ж там зараз ще робити? 10 июля 2019, 20:40 В Карпатах выпал снег Температура воздуха опустилась до 3 градусов. Facebook14 Twitter Фото: facebook.com/chornogora.rescue112 10 июля на Черногорском хребте Украинских Карпат выпал снег. Температура воздуха опустилась до 3 градусов тепла. Об этом сообщает Черногорский горный поисково-спасательный пост в Facebook. "По состоянию на 14:05 10.07.2019 на г. Поп Иван Черногорский облачно, снег с дождем, ветер западный 7-8 м с. Температура воздуха 3°С", - говорится в сообщении.
Пане консерватор , приїхала знайома з расії наша хахлушка давно вже там живе, сказав їй щоб сказала паляниця ну не змогла.Запросила на каву вечірню типу спомнить молодість буремну То оце питання ; якщо молодість буду споминать то я трахаю росію чи то виходить братання ?
Вітання шановному панству!Панові Бекові велика подяка за вчорашній гостинець і чумодан із запчастинами... Буслик перебрався до мене на гній жить,літать ще нехоче...