Вітаюся, камради. За ці дні і дощ мочив, і сонечко сушило, і вітром обдувало. Скрізь) З цікавого. Ньюсван, 17 чи якій рік, коли була перша битва за ст. метро Арсенальна? Стоїмо, чекаємо виходу. Підходить журналістка звідти, пита-а ви хто? Можна взяти інтервю? Кажемо, ми Армія УНР, командір он, беріть в нього. Вона-ага... Ясно. І оператору - он там наші, где баррікада, пашлі туда... Чи то був 112, втім, яка різниця? В них наші то одні.
Ну а так, із останніх приколів, бо камрад сьогодні забрав речі з АП і більше не буде. ПреЗЕдент вимотався до краю, хоча чого, якщо і так нечастий гость? Приїхав, покрутився, і звалив. Кажуть, добила подорож до Канади) І з жартів, коли зелі непонятно чого півдня нема на робочому місці, чекай звернення до народу)
то мені тре ворота зварити)) Ви ще в новій хаті в гостях не були)) Тут правда коп не той, що там - пісочок, копати легко, однак каки по війні теж вистачає. Правда копарів тут більше ніж полів Сьогодні почав паркана робити.
Доброго вечора, день пройшов в біготні но хоч є чим дихати і не така спека що очі на лоба вилазять і язика замість кроватки, ще є трошкі роботі, а потім у люлю, бо завтра знов на працю.
Що ті ворота варить,чим простіше тим краще,оту типу кованину краще нечіпляти,потім пофарбувать ціла проблема,а скільки від мене до Вас їхати??
Трохи є шо їхать,сусіда давайте я Вам наподарую зварювального трансформатора,теж непогано варить,хоч і не інвектор але функцію свою виконує,тай струм регулюється
в мене проводка не витримає)) зберуся якось у стару хату, то може і побухаємо разом. хоча тут почали поля прибирати…
Оце чищу телефон, і звернув увагу, що в мене нормальний такий електричний кепчік з тилу) А він мені ще й не подобався)))
Доброго ранку! З кото-днем панове! Придивіться уважно до другого малюнку. Мені здаеться, що того чорнявого, я тут на форумі бачив. Може хто впізнає.
Вітаю панове, +25С сонячно, іти здаватись в поліцію, прощолкав протокол на штраф, іти копію брати. чи заразом здати все що є, щлб не вивозити і незносити з горища і майстерні, так сказать апгрейд. отакоєот.