Добрий вечір. Після переливання крові Роману трохи полегшало став навіть сідати і зїв тарілку супу. А сьогодні остаточно відмовила печінка та відкрилась кровотеча. Ліків тих що треба як завжди в Городищі не було тож полетів на Черкаси. По дорозі прикінчив колесо та злетів провід генератора. Але встиг до 2х годин привезти. Ліки були в одній аптеці не всі тож в філіалі на другім кінці міста докупили остальні. Тримаю кулаки щоб все було добре
Э такий годинник , але мiханiзьму майстер не змiг вiдремонтувати та в нього вiн десь i загубився . А я туди кiтайського нагадайлика приладнав , але стрiлки лишив рiднi . Здаэться десь було дротяники шо дзвiн дають
Швидшого одуження, тримайтеся. Весь день в городі половину пропололм лишилося ще трішкі . Всім доброї ночі, бо втомився піду відпочивати.
Доброго вечора панове! Сьогодні був важкий день...довелось приймати дуже важке рішення: через 2 тижні приспати друга-мисливську лайку...9,5 років від дня народження вона була в мене...хвороба не виліковна і прогресує... кожні 3-2 тижні вожу відкачувати їй з легеней рідину (1 -1,5л)..і чим далі тим збирається більше і скоріше...мучимось ми і вона...сьогодні відкачали востаннє...
В мене була та сама бiда . Майстэр сказав шо знайти маятниковий мiханiзьм не реально , тому я полишив ту справу