та отож, ми в ту бурю саме в Буші були. Шифер літав, дерева літали, кури літали… Корови крепко прив’язані - тому не полетіли
Всім Доброго ранку, панове! У нас з самого рання +10. Хотів по ранковій прохолоді провітрити хату, так хтось з самого ранку уже щось підпалив... Що цікавого підмітив - коли починаю ранок не з кави, а з чаю з хлібом і яблучним повидлом - весь день моя працездатність набагато вища.
Вітаю панове, +35С, самий раз випити холодного чеського пива, хто рано встає тому прихід св. Буратіно пиво дає, позавчора ще в Чехії було. Половину роздав прихожанам, ще двом залишилось з приходу.
Привітався з усіма, зв'язок поганий не тікі в мене, тож отака халепа з ранку було +13 і соняшно. Всім гарного дня.
помилочка у вас пане....ЛЕП або 10 000в (10кВ) або 110 000в (110 кВ)...це стандартні напруги.... щодо цівілізації бажано замутити генератора... я собі намутив генератора 5.5кВт і в разі необхідності переходжу на генератор...для економії генератор з газовим модулем і працює на природному газі - метані з труби...також може працювати від балона з зрідженим газом (пропаном) або як звичайний генератор на бензині Доброго дня кнопарі!
Коли побачив фото, точніше загрузилося світлина де кошик з грибами мої ціці жаба душити почала, бо чорниця є, а грибів ніц не бачив. Можливо на вихідних вирвуся