Вже давно пора прикупить, та робить гефшета з трьохярусними холодильникамиДоречі як там мікрохвильовка бо дружина вже переживає
попробуйте крененбург бланк в синей бутылке. Не большой любитель этого напитка,редко употребляю может потому сильно разборчивый.
Оце теж читаю, і думаю, що я теж скоріше не є прихильником цього напою. Вживаю коли не коли, переважно коли спека, а увесь інший час до пива абсолютно байдужий.
Вітаю панове, +34,8 С, сонячно , гарно, ще й четвер, ннада відпочить від трудів праведних. Всих з четвергом
Доброго дня Холодає,напевно пінгвіни за кілька днів до нас прилетять Продавці холодильників збанкрутіють
Вітаю з рибним днем) Я вчора навіть порибалив вперше з минулого літа. Попікав по Придністров’ю, цікаві гільзи та сучасна ювелірка))
Вітаю панство з рибним днем! Не можна. Це що ж пан Бек не матиме що ремонтувати? І як же його кондиціонерний бізнес? Відразу виростуть ставки %% у парафії св. Буратіно.
Я давно пану Беку пропонував грохнуть клюню ляксандрійську,і поділить по чесноку вділене по проценту,ну і діду% вділить на білєт на балєт
Бубльотеку олександрійську вже ось так і грохнули. https://uk.wikipedia.org/wiki/Александрійська_бібліотека
Хтось чув скарби Гонти ще не знайшли? Бо тут запрошують пошукати, а я щойно з тих країв повернувся. Їхати назад, чи тут шукати танки з золотом?
Привітався з усіма, з ранку було +17 і ясно, інтернет ледь тягне і роботи море. Гарного всім дня. Фото не грузиться .
Та вже найшов - перстень виробництва Світозар срібло-золото-фіоніти. 1250 грн. І до того ж у срібні персні смарагди ставлять часто
і чули і бачили і знаходимо час від часу! а з якою метою пан цікавиться? Всім по привіту! консервуємось))) по троху))) все)))