Добридень..влітку на полювання?..хіба що на риболовлю чи по гриби... а на пернатих не раніше 3-10 серпня...
свинособак відстрілювати? то приїдьте до києва та похабного теж можете вполювати бо то синособака мало дали. тре було щоб далі ані він ані його банда кацапів вже не посунула
І це теж. Але я більше говорив про базу правопорушників, оперативні обліки МВС, ДПСУ (АРМОР та інші), які перевіряють прикордонники при перетині кордону людиною.
не обманюйти себе , я оно вже другий день у відпусці , а на тєжкій праці спина так не боліла разом з руками
а в нас дощ, і такий що жуть. оце проснувсь та кнопаю, Терзають муки типер, який полуавтомат купить то фсьо завтра в Париж.
а в нас жнива,ріпак молотять,мене відпустили до ночі з праці... а в Париж чого?там грязно,сестра в Труа переїхала,-тихе спокійне містечко,як наше Городище
думав фсьо, куплю пулуавтомат занедорого, на сайті Тесла ну зовсім смішна ціна, заказав, оказалось маркетинговий хід ціни втричі відрізняються, менеджер втирав 20 хвилин що їх сварки самі найкращі в світі бо роблять в Чехії і акція і т. д . Подивився на Елсву 180 И, наче все по чесному і гарантія 3 роки.
Ви такий хтіли?https://prom.ua/p312303012-invertornyj-poluavtomat-tesla.html бачте там пишуть -ціну уточнюйте