Вітаю панове, +40С, сонячно, таки знов арбайт. Кому холодильник незадорого? Вірпуль, но фрост, капризний то працює тоні .нема бажання дальші проводити тести з ним, відам за 120 долярів. Всих з котячим днем
Привітався котячого дня з усіма, +20 на дворі, було ясно, но тягне хмаринки. Ранкова кава і попсправах . Всім гарного дня.
Вітаю вееельми шановне товариство! Сиджу на терасі, слухаю як шумить Прут та трішки кнопаю. Приїхали до Яремчи у суботу ввечері - 15 годин у машині, в тім 5 годин на пердольоним кордоні, ну а потім почалася їзда гарними українськими дорогами Під час перевірки на українській стороні думав, що мені усю машину перетрусять (я в них на гачку - а думав що вже минулося) але усе обійшлося та поїхав далі. Зара з дружиною приймемо масаж та їдемо до Надвірної.
Проходили камінь Довбуша, фото на жаль немає бо на веслах трішкі не зручно з телефоном гратися. Ковпака не зустрічали, в основному з місцевими спілкувалися . Були пару днів все що можно було встигли .
Ми живемо трохи вищє - у "Живій воді" - до Пруту від нашого вікна - 20 метрів. Познайомився з дуже файними людьми - трішки калганівки висьорбали, обіцяли забрати на полювання.
Годиться тікі треба девитися де збирати, краще купити саджанці, бо з лісу привозив пару разів не хоче рости в мене .
та ні,-мені не треба його садить,ним оно заросла вся хата -дача в яру...чи годиться та шишка на виробництво,от в чому вопрос!?
Вітаю панство з котячим днем! Коли людина потрапляє до бази осіб, що допустили порушення (якоїсь з них), то звідти вже не виключають. І якщо така людина перетинає кордон, то запис у базі це одна з підстав для можливого здійснення детальної перевірки.
То можно перевірити тікі власним досвідом, тож спробуйте зробити закваску, а там по ходу з рецептом визначитеся, може з часом і нас пригощати будете . Вдалих єксперементів.