Привітався з усіма, з ранку +17 і ясно, ранкова кава і на тяжку працю. Всім гарного дня. Бо треба вже бігти
Вітаю панове, +34С сонячно, понеділок і гарно до праці всім потрібний холод. Куплю рефрежератор, вандерер і Ларісу Івановну хачу
ПОНЕДІЛОК ВАС ВІТАЄ Пролетіли вихідні, два такі чудові дні! Понеділок знов до хати: - Добрий ранок! Час вставати. Липень я привів до вас- теплий, щедрий, літній час!!! Сни ховайте, аж до ночі. Сонні очі відкривайте, Всім, хто поруч - посміхніться. В гарний настрій одягніться. На погоду не вважайте, на життя не нарікайте. Курс візьміть на добрі справи, чаю заваріть, чи кави. Подивіться у віконце, Привітайте ранок й сонце. Попросіть у Бога щастя. Й тиждень вам на славу вдасться. Соломія Українець
Ув. Старик Похабыч и консерватор. Вы уж разберитесь между собой, какие фото постить, а какие нет. А то день сурка - ежедневно после стандартной жалобы удалять одно и то же фото с одними и теми же комментариями.
Вітаю панство з початком тижня! Не працюють вже й через посередників. Бо пан К. через тих двох жидів, яким він зовсім нецікавий, полаявся з українцями, котрим був цікавий. То тепер ніхто нікого не чує. Біда.
Нехай пише, що вважає за потрібне. Якби я його здав, то мовчав би, і ніхто б не здогадався. А так лиш просив вести себе пристойно у пристойному товаристві. А коли він відмовився, то попередив, що буду скаржитися на порушення правил поведінки на форумі, бо їх він таки порушував. А що йому не подобається - то його особиста біда.
щось мені стрьомно, вернуться старі часи того дивись пан К до стінки всих поставить. нннада буде йому сказать що я з кулимета могу стрілять.
Знає Діма Нікішкін, скажу як є. Як казала одна гарна людина про тебе- " наче і не дурне, але й розумне не таке". Такі диванні патріоти в мене викликають тільки жалість. Поки більшість воювало чи волонтерствувало , ти тут віртуальних кацапів вішав прикриваючись болячками. А в дванадцятому та одинадцятому році на перезахоронення бійців рсча до нас їздив з георгіівською лєнточкою на пузі , балакаючи на расєйській мові. Тепер ти перекрасився. Патріот і націоналіст. А прийде не дай Бог проросійська влада, то перший побіжиш справжніх патріотів здавать. В 41-45 з такого мудила як ти гарні поліцаї получалися. Своіх стріляли і вішали без зазрєнія совісті. П.С. книжку членіна дочитав? Чи до кращих часів приберіг разом з георгієвською лєнточкою???
А він що досі не в області? Незнаю, як у Вас на Черкащині, а внас на Полтавщині, втрапити до райлікарні — всерівно, що зробити коротку зупинку дорогою на цвинтар(за дуже рідким виключенням)