Привітався , шось парить але хмар не видко . сьогодні будем шашлика готувати і мочити малого диплом ...
Сонечко првпікає, але комфортний вітерець кому лампу керасінову, за недорого покіщо https://reibert.info/posts/12338239/
от і я кажу що сидить! я вчора трохи зайвого перебрав...все з голови смерть товариша не виходила...а ви тут ребуси з бабами на колінах устроїли! доброго дня кнопарі!
Забудьте про смарти з написом "Нокія". Нічого доброго там зараз немає. Міркую - і більше не буде. Краще дивіться, як вже казав камрад, на НТС10 (HTC One (M10)), чи якого іншого чесного китайця. В ціновому діапазоні до 200 мертвих мериканських є що вибрати.
Добрий вечір! На роботу забив геноцидю раки з пивом. Друга поразив Лептоспіроз лежить бідненький в реанімації жовтий жовтий, скупавсь я той всі руки порізані коли раків деру, а той просто скупавсь в річці.
Тоді кредит кулемет два, штуки, але забороною вони коштують. Доброго вечора, сонечко сіло, шаловій десь поруч співає, ляпота ото якби завтра не на працю . Подивлюся що в сосідній темах ще коїться.