Не будь таким самокритичним. Побережи себе. Ти ще не всі відсотки з ввдсотків сплатив. І дядько з мацкви плакать буде. Переглянути вкладення 14437643
Привітався з усіма недільного дня, пасмурно з проясненнями у мене +18 з ранку було, ранкова кава і далі по справах, Марічка визріла треба збирати та назиму запаси робити. Гарного і вдалого всім дня.
Це консерватор віддає дань пам,яті загиблим бійцям рсча на перезахороненні в с.Перевіз. А тепер вони для нього загарбники. Бистро перекрашується, під любу владу.
Поля в нас ще стоять не прибрані. Так що вчора були на Пслі але прийшлося не вибирати куди а ходити де покосили, вийшло на лівобережжі, біднота та ще й жодної хатини чі поселення на покоси не попало, зате пробок з горілки прямо завалісь. Коротше нічого цікавого але ходити було суперкомфортно, ще й отара витоптала дебелий шмат в добавку до покосів, так що находились та накопались після перерви. Крістінок випало чотири штуки і з однієї сторони збереглась тканина, видно як луки переорювали то стопку перерізало плугом але побігав навколо то нічого не проклюнулось, треба було б і чорні покопати але на той момент загубив мультититул то не дуже був настрій на таке. Нічого цікавого, кулі всіх часів та народів, дореформа, ошметки від часів царя Гороха, зате нагулялись. Звірини багацько але все всіяно гільзами та свинцем від мисливської зброї тож навіть чаплі та лелеки близько не підпускають. Кілька фото
Я можу сказати тільки за блек вью 6000. Захищений кирпич, досить шустрий. В мене і товариша працює без проблем. В товариша навіть не було проблем, коли на екран танковий буксировочний крюк упав....В мене просто звичайні телефони не виживають.
та я в таких екстремальних умовах їх і не використовую,-за винятком вчорашнього дня,-скло в дрєбєзги,хароший апарат був,нокіа х2,прослужив вірою і правдою без поломок пять з половиною майже років...
можу сказати тільки за те чим сам користуюся НТС10, екран 1440 x 2560, не боїться пилу та дощу, навігатор запускається за пару сек, коштує 3000, ми вже три шт взяли на ОЛХ, ще в серпні 4й меншому візьму
а хз, якісь гамнюки копали і пробки та ін шмурдяк знов в ямки, ото вибирав ту фігню з ямок, відвалив копок а вони там
А що з апаратом не так по відгукам непогана модель для господарства щось приварити чи заварити, електрод 3-ку тягне нормально.