пане К, купіть собі простого княпочного і таскайте його як робочий телепон...а шмартфони то все від лукавого головне самі цілі - решта фігня!
після потрійного обгону, живий пан Бек приїхав на дегустацію живого пива, соупаденіє ?!? уверуй в секту святого буратоса _)))
Вам добре,а мені ні, дружина пропонує обскубать вишні,і чого я зранку відро їх некупив,було б їй чим зайнятись і мені харашо
то я тіко почав дегустацію, оце надигустувавсь, пиво халявне, риба халявна, хфісташки халявні вже дивитись неможу на пиво. сідр вапше завтра піду на опохмєл, теж халявний
Так Ви для нас замовляйте пиво, три по три в великі каністри, і смаколиків пару мішочків не будуть зайвими .
А що, завтра зранку вишні не продаватимуться? Дівки теж халявні? Чи вони іще не дійшли потрібної кондиції?
то прихожанки, їх там багацько було ще фотографію замовив на стінку, завтра в валютчиків куплю 100 рейсхмарок і до картинки причеплю.
Досить таки хароше діло,підслухано в такомуто місті,зателефонував і за хв.20 відро вишень з доставкою під саму хвіртку А завтра осідлаю мопєтку і по хабар