Та деж вони з рання таких сусідок понабирали? Суботніми справами неможливо зайнятись! Почав про своїх сусідок думати
Про пляж нудистський чули? На Оболонь на окопчик можете заїхать подивитися на татухи в дуже дивних місцях))
можу сказати зі своєї практики, щоб там не писали на форумах без контроллера літій жахкає так що тільки вата по хаті літає і кіт довго сидить у себе в бліндажі під диваном. Але зробити таку банку можна, поставити багатоканальний контроллер і паралельно попідбирати щоб більш менш однакова ємність на канал була.
ясний перець лякають весь шлях предводітєля ми знаєм, тот табак то лісапєд і все по чтири, іце тільки хфото з далекого... а з настоящого, страшно і на форум зайти.
Є в мене фото ЗЕклунського в червоноармійській формі і з гегоргієвською лєнтою на пузі. Покажу якщо відсотки з відсотків перестане сплачувати. А ви думали він в заклунні головний? Ага...
Підручник в котика заліковий . В мене +18 і гуляють хмаринки, всім гарного вечора суботнього, побіг далі щось робити покі сонечко світить.
Біда панове в мене сталась велика!!!Їхав з кумом по дрова і як їхали вже нагружені,я сидів на прицепі аж на верху дров...ямка,прицеп хилить і я випв дебело...-сук..аби я краще сам поламався,а то бля...ть смартофона розкуярив прямо об дорогу...-тепер я без нокі
Значить їду собі тихенько газексусом по Городищу(з Коростишева гружоний) коли так низько пролітає Бековий папілац, тройний обгін взуває беху, єлі вписується в поворот біля залізничного переїзду. Все думаю в пана К горить клуня та Бек погнав крам забирати. Виявилось на дегустацію живого пива