В7 доброго ранку ! Вчора був незабутній день в моєму водно-копарскому житті, звіт у вальбері _) Отже, ранкова кава та до шаббатних справ !!!
Вітаю панове, +25С сонячно, гарно, допрацювать гараж, допилять машинки та робить підьомні ворота Сумна новина, летить астероїд але для нас гарна , бо гепнеться він по самісінькому кремлю і залишиться столиця ню-петроград, бо сибірь -китай наш.
Доброго всім ранку панове! Я людина новенька в темі, то повідомлю де проживаю. Є в нас в Україні один казус - маємо два географічні центри. Перший біля районного центру Добровеличківка, другий біля села Марьянівка Шполянського р-ну. Так от, якщо між двома географічними центрами провести пряму, то на цій прямій мене і потрібно шукати... Село у нас чималеньке, маємо кучу магазинів і кафешок. Зранку в нас +12. Писалось тут в темі що тема політизувалась. Ну як проживаючи в селі я можу не помітити що більшість родичів сільського голови працює в сільській раді? Або як я можу не помітити що нинішній гідрант розставляє на всі керівні посади регіоналів. Воно вроді би байдуже - змінилась влада - відійшли помаранчеві - приходять регіонали - як би не віджатий росією Крим. Повертаємось в часи януковича, але уже без криму. Тільки не кажіть, що я про політику - я про наше з вами життя... А воно триває. Вчорашне свято у нас гучно святкували.
Вітаю, шановні. Познайомите?)) Мені і дружині моїй сподобалась та ваша знайома. Класна з неї натурщиця може бути. Хоча її хтось вже саму як полотно використовував)
всім доброго ранку! Поступила інформація що на Пслі покосили траву + напарнику сьогодні не жарко, +21 так що пішов я в магаз закупатись на виїзд.
Панове, є таке питання. Назбиралося дофіга поламанатих гаджетів. у всіх них літієві акуми на майже однакову напругу, наскільки я розумію. Хтось пробував зробити таку собі повербанку із різномастних акум? Ото власне моє питання))
Вітаю панство із шабатом! Ось вам шабатня: Кобіта, схоже, весела. Хоча із смаком не дуже. Або, може, я не розуміюся в мистецтві. У тих краях половина присутніх проживає. Чи проживали. А іще один пан, котрий давненько сюди не заходить, і зміняв МД та лопату на спортивні мешти з калькулятором.
минулої неділі було +35С Доброго дня! Також о 5й ранку було +13, вода на ставку прогрілась за минулі тижні пар йде, у воді тепліше ніж на вулиці зараз)
ну якщо вибрати живіші акуми з більш-менш однаковими ємностями то цілком можливо набрати працездатну повербанку доброго дня кнопарі... щось настрій зовсім кепський ...вчора на праці помер хлопчина...24 числа йому виповнився 31 рік...позавчора було йому зле (скаржився на живіт)...вчора приїхала швидка, пропонували їхати в лікарню...він відмовився... зробили йому укол, після уколу хлопець втратив свідомість і реанімаційні дії успіху не мали...всі в шоці...купа людей а помогти винести тіло, відвезти в морг насилу знайшов помічників...