а я не став жаднічати і за тих хто поклав своє життя на вівтар української незалежності пофіг шо ікра не йде під коньяк, по перше я не естет а по друге більш ніфіга не було а йти в магаз ліньки, задовбали на роботі.
так я можу вас вилікувати за недуже дорого. можна звичайно і за безплятно але я неможу так. так от. катайте до мене і я вас буду лікувати важкою фізичною працею на благо мого куркульського господарства.
хе! в вашої жінки не такі. в мене набагато ліпше та дієвіше. а потім сядемо та поспівахмо, перехилимо по чарці-другій і все буде добре. оно вчора заморились з другом і вже майже розійшлись по хатах але зателефонував третій то ми знов зібралися в мене і розійшлись десь години о 2 ночі. гарно посиділи і що цікаво як тілько присіли за стіл то втома уся кудись поділась. отакоєот. тож швидше катайте до мене
Анігдота Вам про жінку згадав Чи знаєте ви, що в середньому жінка каже на 75% швидше, ніж чоловік її слухає?
також похолодало, вчора +30, а сьогодні вранці поіхав по рибу(линків наловив), скупався, думаю, щось вітерець прохолодний піднявся, 0 8 ранку додому приіхав, на градуснику +17 показує
керосиновая лампа Летучая мышь Fledermaus ок, попробую, крутилка под фитель есть, но без фитиля *считается, что первьіе керосиновьіе лампьі появились в 1853 году во Львове