Ух ти! Роздвоєніє лічності!!! Раніше було бий кацапа а зараз бий концерватора? Якщо логічно помислити то по канонах ЦСБ кацап рівняється консерватор???? Значить від Сяну до Дону він повинен вішати і лупити канчуком сам себе???! Ой капець...
Ну що тут казати,дідора казав шо за хомняка парву,то я йому за мого мапєтку хомнякові всі його карасінові бєзобразія до хвоста привяжу і пущу по автобану який збудував пєдро з Ляксандрії до Херсону
мені при Даниличу непогано було ну хоч одне радує що пану К вгодим, буде нам казать от бачте я казав.
То що можна завтра на розвідку до лісу? І чорниці назбирати на вареники і грибочки пошукати вже хочу .
Я почти пристроил Вашу лампу. https://reibert.info/threads/pomogite-s-vyborom-avtonomnogo-svetilnika.1118175/
от вчепились до ізалєнти , усьо по фєншую , маскіровка в лісі ... всякі кольори є а синього крім пролісків небачив ...
Я ото думаю чого всі накинулись на концерватора,мо покаїмся і всяких подарунків відшлем йому,він буде дуже задоволений та простить нам усьо
ніхто на пана К% не накидався ...він сам надумав нас покинути , за 73% ... думаю шо відсоток нормальний ...
Це вже пізно,зазвичай з 8.00 до 8.00,а це кінець кварталу,і є лишні години,ну і зекономлять на мені десь гривень 400 святкової оплати.