Привітався з усіма, з ранку близько 6-ї було +15 і соняшно, зараз +18 і натягло хмари. Не перші огірки на вулиці бо часу не було фоткати. Всіх зі святом і вихідним, звістно хто відпочиває бо робота буває різною. І да прохолодно на вулиці тому і поховалися
Привітався! Вітаю панство із п"ятницею! Він тепер топить за жидів. За колишнього гідранта. "Прийшли, прийшли! Та тільки коні де?
Ух ти! А у нас щось поки глухо. На вулицю вийшов,наскубав цибулі,часнику і назад,холодрига і вітер, видно вже другий день десь труп гойдається.
Вчора спілкувався з одним шановним чоловіком. Багато за Надю розказував. Не проста тьотя і добре її підготували кацапи. Як я помилявся... А ще, попалися мені громадяни з донбасу. Послухав їх і тепер сумніваюся, що я з ними хочу жити в одній країні. Забагато відбулося цікавих зустрічей вчора. Ловлю себе на думці, що ще будемо ми за Порохом сумувати...
А я випалково на кордоні зустрівся з сім'єю з лугандону,вони теж на розмитнення гнали машину.Послухав,тимчасово живуть в маріку ,машини і у нас розмитнюють і туди часом під заказ заганяють,там розмитнення дешевше Жити там не хочуть,і тут їм погано,мріють за совком.
Мені лугандонці доказували, що ми їм винні і наші діти теж. Тілько так і не второпав, чому хтось кликав війну, а тепер мої діти винні? В чому? А коли за совком плачуть 30-ти річні... Повний пєстець.
най в черзі за хлібом з годину постоять і па двє булкі в адні рукі може сум пропаде . а ще напомніть їм зубного лікаря без анастезії ...
таки да! ізілєнта повинна бути синя! ну в крайньому випадку х/б....но це вже вже зовсім на крайняк! доброго дня кнопарі! всім хто трудиться і байдики бє! а голосувавшим за зебіла сто кольків в печінку!
консерваторGeneral-leutnant Повідомлення: 32.756 Адреса: від Сяну до Дону ↑ мапедка наше всьо ... нікому невідавайте ... йому тре мапедку кувадликом погепати а потім підпалити, а от те що залишиться на брухт вітдягти і гроші пропити Вбивай консерватора де попало. він прийшов по наше САЛО! --- Не дякуйте, самому страшно.
Тем, кому сейчас десять, мы не нужны, ни мы, ни наши идеи; они не простят нам голода и бомбежек. А вот те, кто сейчас еще ничего не смыслят, будут говорить о нас, как о легенде! А легенду надо подкармливать! Надо создавать сказочников, которые переложат наши слова на иной лад, доступный людям через двадцать лет. Как только где-нибудь вместо слова «здравствуйте» произнесут «дай мої відсотки!» в чей-то персональный адрес, знайте: там нас ждут, оттуда мы начнём своё великое возрождение. )(