нафіга? мені лінь його взагалі вимкати не те що ще якогось кабеля міняти. стоїть собі краство виблискуючи чорним екраном, самий гарний канал
Оце знесло вітром з балкону улюблену футболку бритівську кулмакс оліва з неубіваємим написом "Кларк" на серці) І нема, внизу вулиця, хтось напевно підібрав. Хз скільки їй, ще довоенна, моя перша футболка кулмакс, тут колись і купляв у боріка, здаєтьтся. Де вона тільки не бувала на мені, а оце притяг за кількасот верст щоб випрати, повісити сушитись і отак загубити))) Тепер таких не роблять...)
Старий, нема питань, нічого закопувати не треба, тільки шукай клієнтів. Місця з мене, по 50 коп. гільза - готуй чемодан на гроші. Прилад, лопата, байки від копарів та аборигенів, усе включено.
помиляєтесь...там піни йдуть повздовж фішки...головне щоб по конфігурації і товщині/ширині самих пінів співпало. доброго дня кнопарі! голова тріщить, на роботу не стоїть, ще й дощить...
як тяжко знайти блаблакар на вечір з Києва з цимим святами То жінка у четвер вільно виїздила, а сьогодні вже нема вільних місць((
Пане %, ви цікавились пуасоном для Зєлі: Від наших балтійських друзів. "Genossen, da stehen Letten; das sind nicht Russen!"
В селі, Водафоновський 4g не приймає, навіть Ютуба подивитися мощі не вистача, а передплачувати стаціонарний не хочу, бо вдома буваю не часто, тай щось там дивитися часу бува не завжди.
а потім три дні вихідних. моя зараз не може з Подолу виїхать - злива стіною, таксо нема вільних(( А ще треба потім десь до Пончика чи Брусилова доперти, я вже думаю їхать на Київ, але ж я там пів-дня буду по столиці човгатися
Ото ж і питаюся - може хтось із наших їхатиме в бік Житомира,чи хоч би й Бишева) @Старик Похабыч - Ви не їдете?