Мопєта хочуть деякі пани з приходу С.Б. підмутить собі,і в ліс катати по хабаря,це я зрозумів зразу,один він такий есклюзивний
Та хфігня зветься — «гульфік», привіт середньовіччя. Вийшло з моди після пандемії сифілісу 1500-хх років.
Щойно так лило-гриміло-да ураганило… Це наче понесло далі, але кажуть в Ірпені теж буря, може я просто в центрі циклона…
фсьо, виніс все що є з гаража, даж знайшов 2 панцерфаусти і траки віт танку попиляв половину машинок і холодильників, то оце думаю в пана Ніа пінпоінтер купити. а якщо всі попиляю то мапєду куплю або жигулі .
Вітаюся, товариство. Лило, двічі, з ранку. Сьогодні відпочиваю, хіба до тещі на гостини поїдемо. А завтра на колеса апять. Днями дружина повела на виставку, взагалі не военну, але я і там знайшов цікаве)
А в іншому, скоро покину вас всіх напризволяще на якийсь час) Дописуватиму,як матиму, тільки ви тут не балуйтесь)
В нас ще моросить, основне вже пройшло деніде поваляло дерева, вечором в новинах покажуть і розкажуть. Раніше такого не було.
В Полтаві, ще сонце світить, але вітерець рушається. А я зібрався на Т2 кабеля замінити, бо два мультиплекси пропало.
Та в мене кум і однокласник все життя на псих бригаді працює. Які питання. Хай їде в Кийов, на вокзалі його зустрінуть. І в палату до леніна. Будуть інтернаціонал в два голоси співать.
То давайте організуємо платний коп. Одна гільза- 100 гривень. Я буду копарські казочки розповідати, ужаси. Назакопуємо ходячки і гільз і впєрьод. Тільки жидів багатєнтких підшукуйте.
В Києві була повна опа... На окружній на авто дерева падали. Київ одна сплошна пробка сьогодні. Та ще й видно до виборів планують гроші всі вкрасти. Все розвалили, скрізь затяжні ремонти.
Заробляти на копі то безпрограшна річ. Колись заходить до мене сусід, говоримо, на столі в мене лежить робоча сокира КР. Він пита, що то. Розказав. Питаю, як думаєш, скільки коштує? Він подививсь на мене як на міліонера і загілив таку суму, що можна на лексус обміняти. Сказав, що не, трошкі дешевше-не повірив))) До сих пір певно дивується, чому я на роботу хожу.
мені сусід доказує, що 2 коп. «цариця полів» коштує від 100 баксів… пропонував купити парочку по 100 гривень… не взяв))
Думаєте їх треба закопувать? У мене тих гільз стіки , що іноді без МД знаходжу - просто коли іду дорогою грунтовою