да ну...самі такі були ми.ПВО.ніх не робили,шастали по караулах.і вічно в черзі в їїдалку перші розпіндяї одним словом.в нас ком.дивізіону...до 50 років...майор був .а потім....ми йому подарунок зробили.запі....всі мішені.дали дєду підполка..
Не мав часу допитувати чиї поля, наступного разу вже як визріє зерно і пожовтіє поле повністю, станимо попитаємо чиє то є.
ну то Ви панемаїте.пишіть хфошистів з великої букви.бо ту т...В Україні!якісь підараси,пєрзідєнти,та інші соціально захищені меншини путаються в термінах.історичних подіях.зєлєнь.фельдграу.
Првітався з усіма, ранком рибного дня. Рибкі будуть попіздніше, а покі кава. Всім гарного дня, бо по переду три вихідних.
Вітаю вас джентльмени прекрасна погода, середа, день насичених подій , іти випить кохфе з вівсяним печивом. всі джентльменам вдалого дня.
Доброго ранку Вчора пошастав в лісі,там все по старому,дерева,комарі,та і взагалі насєкомих тьма тьмуща,бачив трьох дєвок десь за тридцять,шукали гриби,я пояснив що в мене залізний фіскарь то мене нечіпали,мо кого іншого знайшли по знахідках стандарт,совєтоцарьомунєто,гільзи,пропки,залізяки з т74 то я їх відвіз до прийому і перевів в паперові гривні також на відсотки трапилась нечаста пательня,так як клюня нелігітимна то здам в приход С.В.
ножичог в резерв для пана К, він давно мріяв про ножичог для харакірі. і той мапєд бонусом до ножичка.
Вітаю шановне панство! Не шановному ЗЕциганству теж в ЗЕклунні не хворать. Подаруйте пательню @ASKOT1 . Ві нам на ній буде сало жарити та інші смаколики.
Перндайте ЗЕклунському, що як буде ножиком свою підчеревину різати то хай свисне. Я приїду зніму і змонтую якесь веселеньке прикольне відео. Щоб всі побачили і пораділи.
Сусід в 4 ранку газон косить почав, сцук газонокосілка шумить ужас. Хотів йому зауваження зробить, що типу люди сплять і т. д..а що хіба нізя косить траву рано ? і обще в мене сусід
Відео то таке,всерівно його шкода,мо у Вас які знайомі в всімвідомому закладі Глевахи,то пристроїть його туди в мене там знайома є,але вона довго пропрацювала в ренгенкабінеті і в неї десь дуже крепко чухається,ще за мєлкі услуги може випустити
Вітаю з ранком. Сонце височенько, як його до внчора дожити? Завтра вихідні, та похолодання обіцяють, може хоч виспдюся.
оце зараз редагую сайт і ох…ваю.)))) Стоимость: Грибная охота до 5 человек с гидом (егерем), 1 час Доплата за последующего гостя 100 грн 250 грн Грибная охота с гидом (егерем), 1 день 1000 грн Грибная охота на багги, 1 день 1500 грн