Нітрати немає, користуюся запальницкою і нащо поля палити тож є для когось збитки, от москвабад спалити зовсім річ річь .
зате поле чисте буде і можна нормально покопати. а щоб не робити збитків то тре взнати чиє те поле і якхьо господар за зеленого голосував то палити і не шкодувати. можна разом з господарем
Шановні, хто працював з лазерними рівнями типу такого ? Є сенс заморочуватися? Бо буду підлогу робити у всій хаті, з водяним не набігаєшся, на дорогий лазерний якось нема бюджету
та то до дупи панти одні.як є можливість візьміть в ренту на день,2..нє,є додатки до смартів в плей маркет.
може й так, але одному з ним не вийде відбити горизонт через 4 кімнати( Треба буде звати сусіда прапора… але я стіки пити не можу))))
Ні, просто хибне рішення без врахування власних сил і здоров'я у порівнянні з кремезним досвідом алкоголізму роботи прапора.
вона: 36 грн і вона ваша https://zapchastizaz.com.ua/zapchas...avriya-raspredvala-aveo-lachetti-96183235-698
Ага! Упс не зовсім вона, тут теж проводи тонші, але спробую У мене на котушку запалення розлетілася фішка в нуль. Котушка магнеті-марелі три піна. Якось я не допер шукати на Фіат запчастинина на ЗАЗі)) Дякую
ото проблема , кличете свою баришню і кажите хай допомагає , а не то най два кіля горілки купує для прапорщика . буде отую трубочку я мила тягати ...
я вже з нею трубочку тягав, коли веранду робив… не вміє вона користуватися тим рівнем, артистична натура.))) А до прапора я більш не піду бухать, печінку жалко)) Вже знайшов у кого позичити лазера) Тут ще мені розказали, що в дерев’яному будинку бетонні підлоги неправильно робити, бо нижні бруси будуть гнити. так що вивчаю дерев’яну підлогу
відбити можна все.внутрішні,бабу,м'ясо , рівень.а от від прапора...хфіґ.не відібєшся.провірено на собі.
там сильно товсті провода і не потрібні...в мене теж на котушку йде 3 провода і теж приблизно такі по товщині...головне щоб розміри співпали !