Ось бЄня здав пєдра та ахмєтку: https://ukranews.com/news/632429-el...-raza-s-1-iyulya-kogda-nkreku-poteryaet-pravo
Такі речі нам простим смертним заборонено робить,це все прерогатива пасторів,а от чи є пастор приходу С.Б. в їхньому профсоюзі нескажу
а я осьо сам собі пасторь,-жінка вже чую хропе...а я шо-жилізний...-люба сусідка мене зве,-піду послухаю з нею соловя
дурницю говорите...це я вам як енергетик говорю що працював з зонними тарифами ще в 90хх просто перед тим як щось ставити (зонний облік) потрібно робити детальні розрахунки з режимними днями по споживанню електроенергії! я робив на підприємстві що в місяць економило сотні тисяч грн (до 30%) за рахунок зонного обліку...графік споживання має бути таким щоб в дорогій зоні споживання було мінімальне а в дешевій- максимальне... потім робив на підприємстві де директору ідіоти розказали що зонний облік це круто і буде суцільна економія...я зробив розрахунки і доказав що в тому випадку збитки будуть по 200 000 -300 000 грн в місяць..все залежить від погодинного графіку споживання електроенергії за сутки ПС кому цікаво - можу "бєзвоздмєздно" (тобіш даром) надати екселівську таблицю з розрахунками економії на електроенергії для одно, 2х і 3х зонного обліку...вводите свої дані і маєте економію або збитки
о ,кулега .Вітаю , в мене малий також на відмінно захистив , сьогодні вручення , торжєствєнє ... і як ? файно соловей співав ?