Курта Воннегута читали? Там про глобальний пздць при кімнатній температурі добре написано Спойлер Зробивши з мотузочка „колиску для кішки“, батько, мабуть, сам здивувався, а може, згадав своє дитинство. Він раптом вийшов із кабінету й зробив щось, чого ніколи не робив раніше: спробував погратися зі мною. Він не тільки не бавився – він майже ніколи до того не розмовляв зі мною. Але в той день він опустився на коліна на килимі поряд зі мною, вискалив зуби й почав крутити те плетіння перед моїми очима. „Бачиш? Бачиш? – питав він. – Це колиска для кішки. Бачиш колиску для кішки? Бачиш, де спить миле кошенятко? Няв! Ня-яв!“ Пори на його шкірі здавалися такими великими, як кратери на Місяці. Його вуха та ніздрі заросли волоссям. Від нього несло сигарним смородом, немов від диявола. Огиднішої істоти, ніж мій батько зблизька, я в житті не бачив. Він мені й досі сниться таким. А старий ще й заспівав! „Кицю, гойдайся на гілці найвищій, – виводив він щосили, – киця в колисці, а вітер аж свище. Гілка зламається – вітром знесе і котеня, і колиску, і все…“ Я заридав. Я підхопився й чимдуж вибіг із дому. Спойлер: лід-9 – Їхні вантажівки, танки та гаубиці буксують, – сумно сказав він, – грузнучи у смердючій багнюці… – Він підняв палець і підморгнув мені. – Але припустимо, юначе, що один із солдатів має крихітну капсулу із зернятком льоду-дев’ять, із програмою для атомів води, щоб вони створили нову структуру, замерзли. Якщо цей солдат кине зернятко у найближчу калюжу, то?.. – Калюжа застигне? – припустив я. – А багнюка навколо калюжі? – Застигне? – І всі калюжі в уже замерзлому ґрунті? – Теж замерзнуть? – А озерця та струмки серед замерзлої трясовини? – Теж замерзнуть? – Отож-бо й воно! – вигукнув він. – А морська піхота Сполучених Штатів вилізе з болота й піде в наступ! Спойлер: глбльнй пздць – Але я все думаю про те болото… – Можете припинити! Я навів це лише задля прикладу. – Коли струмки, що течуть через болото, замерзнуть у вигляді льоду-дев’ять, що станеться з ріками й озерами, куди вони впадають? – Замерзнуть. Але льоду-дев’ять не існує. – А океани, куди впадають замерзлі ріки? – Замерзнуть теж, звісно, – різко кинув він. – Бачу, ви вже вирішили винести на ринок сенсаційну історію про лід-дев’ять. Кажу вам ще раз, цієї речі не існує! – І джерела, що живлять замерзлі озера та струмки, і всі підземні води, що живлять джерела? – Замерзнуть, чорт забирай! – вигукнув він. – Шкода, що я відразу не розпізнав вас як представника жовтої преси, – сказав він пишномовно, піднявшись на ноги. – Я не допустив би вас сюди навіть на хвилину! – А дощ? – Коли почнеться дощ, краплі перетворяться на маленькі часточки льоду-дев’ять – і тоді настане кінець світу. А зараз – кінець інтерв’ю! На все добре! e-reading.club
Бряхня, Земля потихеньку наближається до Сонця, не буде похолодання а лід на полярних шапках і так є.
і постає питання як відмотувати сучасні лічильники. бо здобули. С 1 июля будет отменен ночной тариф на электроэнергию С 1 июля в Украине будет отменен ночной тариф на потребление электроэнергии для бытовых потребителей. Об этом рассказалпредседатель правления «Житомироблэнерго» Алексей Шекета, передают «Українські новини». Что это значит «Не будет дифференциации по зонам, которые были утверждены на 1 июля 2019 года. Это не решение облэнерго. С одной стороны, мы также шокированы, поскольку распределение электроэнергии — является нашей основной задачей. И когда будут перепады, будет небольшой хаос, не совсем для нас будет положительный, поскольку мы тоже закупаем электроэнергию на энергорынке. Если не сможем спрогнозировать энергопотребление, будем нести большие финансовые потери», — сказал Шекета. Читайте также: Эксперт развеял мифы о повышении тарифов на электроэнергию Ранее Кабинет Министров заявил, что стоимость электроэнергии для населения после проведения реформы рынка не вырастет. В то же время эксперт по энергетике и представитель президента в Кабмине Андрей Герус заявлял, что Владимир Зеленский не обещал снизить тарифы на газ и электроэнергию для населения, он шутил.
Доброго вечора кнопарі! піду почитаю що ви тут накнопали а ви трохи повеселіться петиція: Ми, що нижче підписалися, пропонуємо Вам та Вашій молодій команді розглянути можливість перенесення Адміністрації президента до будівлі Національного цирку або іншого цирку. Нам дуже боляче дивитися і усвідомлювати те, що Ви страждаєте в будівлі по вул. Банковій і готові витратити мільйони гривень платників податків заради свого комфорту. Тому, гадаємо, що будівля цирку буде більш комфортнішою і звичною. До того ж, вона має відкриту і велику площу, яку можна пристосувати до технології відкритого простору. Поряд із зміною дрес-коду для Адміністрації президента, варіант, який пропонується, думаємо, є влучним і таким, що відповідає духу майбутніх реформ. https://petition.president.gov.ua/petition/62306 ПС я вже підписав
часом нема в нормальному стані верхньої кришки на Indеzit WITL 106: Кришка завантажувального люка для вертикальної пральної машини Indesit C00116873
фігня той нічний тариф, в сусіда стоїть, різниця між моїми платіжками і його ну грн в 20. Нічний вигідний підприємствам типу аля ахмєтов аля рошен які і так неплатять половину .
Щойно спілкувавсь з місцевими прихильниками вазелинового, кажуть вивсевретітакогонеможебути. В них бар, магазин три фази біля хати, кажуть що то я спецом брешу))))