ого, та в вас там ціла стайня !!! ретро в мене є, три по три, стидаюсь на них по Хортиці їздити, бо дівчата сміються _) шо хочте за чистокровного індіанця ? ... переглянув, в нього колеса 22, тож на пдлітка _( так шо, відправляйте разом з прапором на пана К _)
не знаю-не знаю, як мені то морський клімат літом волого не продихнеш, взимку наче аж під шкіру мороз залазить а в пустелі себе дуже комфортно відчуваю, якось сухе повітря краще переношу.
Ні, ні. Океан помякшує клімат. Порівняйте Монголію та Італію. Знаходяться на одній широті, а клімати дуже відрізняються.
…і тего… в неділю з прапорщиком самогонку пити = на весь понеділок захворіти. як це я лоханувся. понеділка в мене не було… а може то, навпаки, добре ?
То я таки удачно заїхав Хоч і сієсту наперебив.Просив прапора таки на стіну(алеж резерв пана К не перебєш)
одна вже рама на горіще викинув,обода були люміньові,-добре катав дівчат і погнулись,поламались колеса...але рама ще ОГО,не одну ще покатає,даже фарба рідна,синьо-перламутрова залишилась