я папрасю! то ви мосьпанє почали требувати в дівчини її світлини на нудиському пляжі але потім коли взнали чия то сестра почали зливатись та переводити на мене стрілки та ще і підбурювати на батл між мною та Траком. тож ящик чоколяди, ящик вина, та кулемет. три
шо він вам поганого зробив ?!? _))) закиньте на ОЛХ, знйдуться страждущі та дадуть вам за нього грубіГроши !
Взагалі все почалося з такси Спойлер: матюки - тому сховав неправда - перечитайте уважно)) Бо зара юриста позву. Наприклад пана @Суер*Выер
от я всьо уважно і перечитав. і цей. я то виграшну сторону обрав та позначив свою лояльність а от вам треба стерегтись. нє воно то звичайно можна усе і владнати але то буде дуже дорого вам коштувати. ціну я позначив втще але вона трохи збільшелась через ваші постійні суперечки тож можете поки що помножити її на три.
Анекдот про шарпея. Іде собі селом шарпей. Тут на зустріч йому лайка - вся така рухлива, грайлива, все хвалиться де була, що бачила... Шарпей то все слухав-слухав мовчки, потім почав шкіру з потилиці натягувати собі на лоба, а через якийсь час тицяє собі лапою у лоба та каже: - Дивись - оце дупа!
Є в нього пулівізатор який тре качати компресором плюс два лісапеда. тож комресор пана Бека як економ варіянт підходить як найліпш
Почекайте років з 15 буде ралітет цінний Пан Ніа он перегепає кувалдиком половину тож буде коштувать грубих грошей