треба всюди онлайнкамери ставити та на комп все записувати а після нарізати вже світлини. отакоєот. а ви кажете
Танк в перекладі означає бочка. В нашому випадку це бочка з гусінню та трубою задля викиду швидкого вогню.
Вітаю ! Мені кота не можна . Не комфортно йому в мене буде жити , площа маленька , однокімнатна . А щодо іншого то зима скоро скінчиться . З кожним днем все менше і менше тої зими , а гешефт воно діло наживне . Он вчора троха прибарахлився - купив на дурничку нову з етикетками фліску коламбія і дуже гарну нову вітровку із етикетками ось таку тільки сірого кольору http://www.ebay.com/itm/mens-HAWKE-...9?pt=US_CSA_MC_Outerwear&hash=item462e12adedі теж на дурничку ( 160грн ) , от таке а ви кажете .
в місті подача звукових сигналів окрім екстренних ситуацій-заборонено!рпг,або фагот-ото велич і мужність)))))))))))))))))))))))))).бібікайте на здоровя!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
а чого б ото і не по бібікати якщо дуже кортить? як то кажуть якщо не можна але дуже кортить то можна.
А як кіт там житиме на стінах і потолку ? Та був в мене кіт . Але важко животині жити в квартирі - то відвіз його до батьків .
ну то звісно важко тиж його не годував та ще і примушував по сусідських бальконах лазити та харчи тобі приносити. от і не витримала худобка та емегрувала до батків, вони люди добрі і нагодували його