Там Гітлера і Сталіна рахують основними злодіями,тому навряд чи бабкі десантники прокацапські назад вернулися би, статті стпогі.
Усім Доброї ноченкі! Всіх радий бачити здоровими тай невридимими! Там на орбіті зимно, тайі без Вас скушно, в тому кошосі!!!
Привітався з усіма в ранок понеділка, радує що короткий тиждень . То золото партії, чи рейху і да щось цого замало . На дворі свіжо +18, дощика так і не було, хоча і похмуро, всім гарного дня. Ранковий кампота з яблучним пирогом і на тяжку працю в сосідню область.
курва мать. який цікавий розклад виходе. знач коли я почав казати правду то на мене почали стучати. ти пАлітіку сюда таніш. але самі тут розвели політіку аж гай шумить. був би я стукачем яб вже накатав купу скарг але я не буду принижувати себе такою ганьбою. хоча дещо стає дуже зрозуміло
Доброго дня А Багдадє всьо спакойно,тьху в Хвастові. Діда% витурили обманним шляхом з вЄлікої політики
Залишається тілки одне, прийти в прихід св. Буратіно, покаятись , внести % і жить дальші очищеним і освяченим.