Ні,це була провокація,звичайна,назбирали упоротих бабів,роздали їм хєнєралів,для картинки в гєйропі ще туди додали портрет Монгомері і ще когось,найняли козла який цькував поліціянтів щоб ті забирали партрєти з дідами і хотіли зняти сюжет про хунту та фашистів,отому лжепоцріоту немішало б нижню челюсть поділити на три.
Концерватор возомнив з себе месію,і йому подобається прєзідєнт війни пєдєр цоколядовий,і він красівий
Розгрібаючи балкон надибав чиюсь заначку) до речі хто там папкові гільзи із жевелом окремо хтів купити? не пам’ятаю вже. бо так і лежать. Куплю помпу - буду гатити циганву в Ірпені сіллю. Бо задовбують.
Як на мене, щоб там собі пан К. не думав, він усе ж наш, буржуїнський (як і всі інші присутні), і саме з цього треба виходити. Ось: https://gorky-look.livejournal.com/202496.html
мені би отих червонців пачку коли в технарі вчився… мабуть кубив би «левіси» або «електроніку-5» або на іподромі би програв)))
та щас, коли є гроші то будуть зуби показувати а бідним палку ковбаси кинув і сидять мовчки жують, довоольні - так що кіна не буде.
Чому просто,це звичайна практика,а ми звикли все сприймать за чисту монету,ото воно так і є,цікаво як би відреагували в Європі коли б поліціянти почали викручувати дурнуватим бабам руки відбираючи тряпки з хєнєралами,а запорєбріки щей це розкрутили по максимуму,хоча можна булоб відправить до цієї кодли людей які б пропонували прохолодні напої та пиріжки
отце налогова колись Вас розвела ... і не тільно Вас а пів країни... там ключики дорожче стоять чим весь аппарат ...
Скажіть що Вервольфа розкопали)) У мене був багатщий асортимент)) жив тоді в Чабанах, поряд була стоянка для ТІR-ів. Так я взнав слово «фарцовщик»)))
В мене дощік інколи проходить маленький, похмуро і задуха невелика, но хоть не пече сонечко, готуюсь до обіду.
Про нього поки ще нічого конкретного не казали. І, до речі, я далеко не за гроші. Нікому красти не заважаю, лише не забувайте про %%%.