лямпу паяльну нада? пріорєтєт пану Беку , як відмовиться тоді хто вспів останній раз працювала коли кабанчика колов , повинна бути рабочєй ...
Гевальт,дружина включила канал зік,а там освєщають парад мєньшинст,ну короч сексуальних збоченьців,шукає держака ясенового від лопати каже що буде ним хребти лікувать цим любителям євгопейської любві,хочаб квитків на швидкі потяги небуло,бо доведеться витягувати її з поліційного відділку
Той вчора був, і то був парад 3,14дарасів, а сьогодні геїв, якщо їх у нас не вистачає то тих геїв везуть з європи.
вони просто різні, перший классу EDC і він більш універсальний а два інші хоча і використовуються декотрими для тих же цілей проте я б взяв їх в якості бівуачних. Сталь мені ця подобається.
я про те що все що про нього кажуть розсипається в судах, тобто являється наклепом а ви все до грошей, хто заважає будувати свою фінансову імперію? Який би він не був до людей а для держави більше за нього ніхто не зробив.
та який би не був прізідєнт поки не почне піднімати зарплатню кіна нєбудєт , заможні громадяни заможня країна ...
а давай те не так , в Румунії Чаушеску розстріляли і вони вже живуть краще чи ми а колись ми з них сміялись , так само як і з поляків
Багато зробив, ніхто не заперечує. Його саме для того найняли на роботу Президента, і зарплату платили. Але називати його чи не святим, то велике перебільшення. Це як у 2014-му співпали інтереси Бені та України. А якби не співпали, то мали б зараз недоросєю до Одеси. Тільки тепер уся шерсть уперемішку, петіні ресурси мені кажуть, що Беня ворог народу, а один з головних батьків донецького сепаратизму Ахметов - поважний порядний український бізнесмен. А я, виходить, усі ці роки неправильно розумів події за вікном. З.І. Не люблю, коли мені намагаються сцяти у вуха, і робити з мене дурня. Неважливо хто.
так , закінчуєм політіку розводити , ми осьо недавно лише пана К% визволили з тих тинетів ... тут так віддушина для душі , хватає проблєм і так за глаза ...
Тихо, спокійно поговорити, почути один одного, вислухати думки інших людей про якісь події, ми якраз для того тут. Це форум, люди збираються поговорити і почути. Головне, щоб ми дослухАлися один-одного. З паном К. ситуація інша, він став жертвою пропаганди, яку бездумно тягнув сюди, і думки нікого з присутніх чути не хотів, якщо вона хоч трохи відрізнялася. Шкода, але буває. Коли має бажання тихо, спокійно, аргументовано написати, то хто ж відмовляється людину вислухати?
А шо , а вдруг я став сказочно багатий там нєкоториє кастета викладали за грубі гроші і нічьо , а тут модератор сам підтвердив орігінальність вироба ... % з продажу поділюся