нічого не треба шукати! все все знайшли до нас! : https://24tv.ua/25_grudnya__strata_rumunskogo_diktatora_chaushesku_n394227
Не жиду(юдею в латинянському написанні), а уродженцю одного з найбільш наркоманських міст України. В більшості розум заточений на пошук «доброго пана» чи «слуги», який би попідмітав у піддізді, замінив тамже вікна та двері за власний рахунок. От спеціально навчені люди провели дослідження і за допомогою НЛП технологй провели в гідранти Вазєлєна.
Вазєлєн - лише «обличчя». А як бути з тими хто смика з його вірьовочки. Вони втечуть, а за кілька років повернуться.
Ні не відміня. Як пишуть на пейсбуках: Ліцо украінского фашізма, ето когда презідент — єврей, премьєр міністр — єврей, а в опозіціі — Рабіновіч.
Розгрібаю завали, тільки півшляху пройшов.Вент лятор пану Сер взплив, ще машинок куча і різного шмурдяку. .
В мене прохання,і думаю це правильно буде,подаєте зраду і до неї зразу ж приліплюйте посилання звідки взято,це прохання не тільки до пана Юнкерса а і до всіх,щось дуже вже підозріла ця інформаційна війна,ще знову комусь захочеться транслювати вбивства в прямому ефірі
Перше що знайшов: https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw2qFzMuf7mI0M8POiiZSVdL&cshid=1561209989571
якщо так легко самі знаходите правдиву інформацію то нащо тоді про офшори? Вище ж є ваш пост що ви вмієте збирати та аналізувати інформацію.
Я заміітив цікаву річ. Чогось як тількі щось за діянія ( тільки місяць проїшов, а вже огого накосячив) Вазелина напишеш відразу пан НІА, почина щось на Пороха гнати.)))))
Йому, по просту, дуже соромно, що голосував на оте зегівно от і пробує у такий спосіб випрадовуватися!
Є одна проста штука. Якщо Порошенко має стільки гріхів та ворогів - чому досі не сидить, вже чотири суди пішли пшиком, зараз вп'яте. Навіть судді КС вже танцюють під зелену дудку так що його тиск відпадає, корупцію в судах новий президент вже ліквідував, у владі теж - то чому ж на свободі? А мабуть таки тому що то все брехні, було б правдою то баба Юля перша б рот порвала кричучи про те.
Пане Славута, я особисто не знаю за кого голосував пан НІА,і продовжую відноситись до нього так само як і раніше. Йому так само не по барабану доля країни, повірте мені. Новини кожен сприймае особисто, і в кожного своя думка, і я її поважаю, за кого б Він не голосував. Ми існуемо ще пока у вільні країні де кожен мае висловлювати свою думку.
Можливо про політику краще в заклуння перейти? Народ і так нервовий,а тут ще страхіттям різним лякають. Краще заготовимо більше дров на зиму, я думаю зима буде веселою.