В мене хмарки прийшли стало трохі комфортніше, но задуха шалена +33 в тіні . Готуємося до обіда кашерного .
Здоровеньки були, воїни світла. Гарні новини за тиждень; 1. Свинособачим самцям віком з 16-60 дозволили безперешкодно соватись по наші країні. 2. Для предприемств Коломойського ціна на газ зниженна на 14!% 3. Клюев та Ленка велика глотка їдуть до парламенту. 4. Мовний закон мають відмінити. 5.Ввзелиновий відмовивсь далі просити за наших моряків, ібо суд у Гаазі постановив от він нехай і займаеться. 6. Щойно по іств повідомили що будуть віялові відключення єлектромереж по країні(начеб то жарко дуже)
Пане Дмитро, я дуже Вас прошу найдіть спільну мову, і не використовуйте більш це образливе слово. Я цю дюдину поважаю, Ви знаете його не один рік. Переведіть то все на стьоб та поразумійтесь. Повірте мені це неповага не тільки до людини яку Ви у запалі ображаете. З повагою.
мене дядько мій рідний чуть не переубідив зазє,живе в кр басі,-я йому одне тичу,а він на мене матом...-дожились
то миж таки знаємо худобу,-коза вона також розумна...-а ми...-для них також худоба!? Це питання до зє!!!
Я час від часу почитую конституцію та деякі закони, цікавлюся рівнем життя людей за кордоном, буваа там разок і хочу побувати ще. Розумію як працює економіка і політика. І коли я послухав, що обіцяє Вазє і Ко, то я зрозумів, що або вони д0B60й06и, а бо за таких мають тих кому то всьо розповідають.
Просто запитання до всіеї чесної компанії. Щоб Ви зробили побачивши що таке коїться з жінкою поряд х Вами. 1. Взяв просто за руку, щоб та заспокоїлась та пошепки запитав чи не потрібна допомога. Навіть якщо не бельмеса по німаковські, запитай по агліцкі. 2. Де я? Хто вона така? Енотики? 3. Де Юзік з Лисим, мене не відпуска, та ще і бабу Анжелку поряд штирити почало.