З перспективи років бачу, що моє рішення , котре я прийняв у 1992 році, було правильним - це по перше, по друге - не раз та не два казав/писав, що замість громадою брати за яйця хабарників люди й далі заносять гроші "шоб порішати" і по третє - Ви так несподіванно вирішили до теми повернутися -"На цему покидаю вас люби друзи,та инши створиння свидомитив" - що се стало?
Це Ви сказали - не я, а українські реалія знаю досить добре, а як вам усім жити вирішуйте самі - тіки потім не нарікайте надіряві дороги, хабарників і тому подібне.
В7 доброго ранку ! Знов пече, але то не біда, бо скінчилась нерестова заборона, та можна йти під воду, погеноцидити хвостатих в межах чинного законодавства ! Так шо, ранкова кава та до хвостатих справ !!!
закінчуйте з шоколадом, пан К то ясно, в нього теща за зеленського голосувала от він і на взводі про яйця, приклад, вчора хлопчина на 06 тупо заглох на пішоходному переході, авто з 7 проїхало мимо, перехожі теж просто обминули пішли ..моя хата скраю нічого не знаю, а ви кажете яйця.
В нас тут завелась секта типу 23процентників,але вони нічого спільного з тими процентами населення немають,зате безкарно пишуть всяку гидоту та постять помийні картинки,пересрали всю тему,вчать жити в світі людей які прожили життя достойно,гавно чоколядне з зЄльою одного поля ягоди,пройде час і як будете дивитись людям в очі на яких ви лили гидоту і заради яких ідеалів?
Кілька вчорашніх світлин,скоро жнива,знайшов болото в лісі якраз тігир поміститься ну мо ще якось впруться туди худа внучка з монюнім сомиком,і бачив дуба а от скіки років це треба пана Славута допитати,я думаю десь років двісті мінімум
Підкажіть, шановні чи можна заливати стяжку, якщо хата без фундамента? Ну дуже хочу теплу підлогу зробити, бо зимою брр
середня ціна установки в Київі від 100 у.є дивлячись який етаж, а я лох тут по місцю за 700 грн ставлю і це ще дорого. Можу моб. хлопців дати які займаються кондиціонерами. Але якщо в неї нема , то простіше договір з фірмою і гарантієєю взяти, чуть дорожче але надійніше, дивлячий на хфірму звісно. По моделям нескажу, у всих зараз начинка майже чіна.
Доброго ранку тим хто простнувся. памятайте що сьогодні середа, а на обід піде температура вверх і...
1. То вони всі вам заздрять. Одні - мовчки, інші - не дуже. 2. Недавно цілий Гройсман жалівся, що Пйотро заважав йому боротися з корупцією, зате, можливо, нова влада її таки поборе.
Он в столиці на Арсенальній влаштували ре-брендинг всім відомому памятнику. Тре глянути, і так гарний - гармата дивиться в правильну сторону) Пишуть, що то та сама, що стріляла по арсенальцям, хз. А так під час штурму був момент, коли наші викттили гармату на пряму наводку і почали посипати мури Арсеналу, весь відчайдушний розрахунок - 200-ті, 300-ті.
Я так скажу,там їх три,при доброму здоров'ї,най тому руки всохнуть хто таке зробить,мало їх таких залишилось