М'ясо нарізав, зарядив спеціями і відправив в холодильник - до шашликів готовий. Все написане перечитав, можна і відпочити. Ляпота. Дощів не обіцяють. Всім шикарних вихідних та легкої роботи(кому на неї).
Шалом, православні! Здоровенькі були, жиди! З суботою усіх! Гарного дня, приємних вихідних, усяких гараздів! Ось вам шабатня. А це свіжий тролячий кліп від Шнура:
Вітаю панове, +38С, сонячно, спекотно поїхав на війну , експропрірірувать. почепив сусідкі по ходу на двері
Привітався з усіма суботнього дня, в 7-м ранку було +21, в день буде спекотніше, гарних всім вихідних. Ранкова кава і до справ.
То значить що при тямі, бо в мене спека насувається думати не хочеться, в тіні +30, влаштував геноциду сьогодні колорадськім гостям, бо повилазили грітися з самого ранку на кортопельку то отримали трішкі бадьорості.
По такій жарі покі доїде до Вас то буде вже вино, а то зовсім інші гроші . До морозів води поставити в формачці для льоду і буде Вам щастя, можно добовляти в будь які напої, окрім горілка бо її краще охолодженою з пляшки розливати .
буде не вино а наливка або бражка. але то за умови що ви новою поштою будете передавати але якщо самі вскочете до автівочки то за години півтори будете в мене і всьо буде харашо і красіво. тож не кваптесь а швидше за кермо та везіть мені холодненького
Дорого доставка обійдеться пану рецепта дав тож не гойте часу, холодильника Вас чекає і світло вже всередині є .