Опрышку, то все файно, но сдаётся мне, что места те достаточно сильно выбиты. Нать что то нового искать, я вродь пару идей тебе подкидывал
До речі те дике САЛО одну ніч до стаї мабуть приходило.Я чув за стіною якісь підозрілі звуки,а на ранок там порита земля була.Бачив ? Від медведя ми звісно на клямочку двері зачинили
Ось-ось де я, коли Вам треба! (с) Тiлiпаюся до дому з Донбасу, та благословляю дорогу "не злим тихим словом ". Доброго дня, шановнi
Доброго О,по поводу доріг треба окрему тему робить,це просто пи......ць вже а не дороги Дивіться там потихеньку.
Cалам вам у кружачку шановний!!! Ми тут похід у ПСВшну Чорногору плануєм, ви з нами? Я командір отряда, Косерватор начпрод, Аскот начальник по чаєпітію ( бо він найбільший буржуй по самоварях і патєхвонах) і развлечєніям. Треба ще замполіта і зампотєха, ким будете?
Ні шановний, чаї ганять будем ми, начальство, а ти будеш їх на підносить і накручувать патяхвон. А там може і тобі щось перепаде з барського стола
Ух ти! Дякую за запрошення А коли саме збираєтесь? Я ще навiть не знаю коли в мене вiдпустка. А з вами гайнув би залюбки! Що до замполлiтра - заперечень нема
то ти на кольормет зібрався здавати щоб на отримані гроші шмурдяку в бабів купити та випити на ніч та бешкет вчинити?
хельма тільки надягни. щоб було об що лопати оббивати. ну тобі не звикати, кожної осені та весни з тобою такеє роблять
Орієнтовно червень, точно будем опрєділяться в травні. Так, замполіт є, лишився зампотєх, замстарший куда пошлють і зампокопанію.
а до цього часу усім треба розучити цую співаночку. щоб крокувати було легше. для тєх кто нє шаріт(с) це швейцарська пісня якій років півтораста на цей час. http://www.youtube.com/watch?v=k1UHwXNb45s хоча в нашому випадку більш підходе ось ця.коротше! всім вчити обі дві. я особисто перевіряти буду. хто не вивчить тому висипмо 25 гарячих, шомполами. http://www.youtube.com/watch?v=A1IfddO9y8Q
я собі вже заплічника придивися. міркую що повинно все влізти, а не влізе я іще на аскота сакви повішу.