Ну Вас же учили..нанесення тяжких тілесних....ні, щоби взяти літрову пляшку Кока- Коли і по ребрах, нирках...вчи, вчи- одні двійки
правільним путьом ідьотє таваріщ....але трішки не допрацьовуєте - потрібно валяночком - от тоді точно слідів не буде, а нирки повідпадають
В мене є пару пар, треба подивитися на горищі, знав що такі часи настануть, шо ще знадобляться тож можу спродати за недорого одну пару, але требо стан подивитися . А пижи з ношених не дуже, бо набирається брудом і піском, може ствола подряпати тож не раджу таке використовувати.
так я на пижики брав лише з голінищ і то після того як повибивав, почистив пилососом і промив матеріал...а низ йшов відразу в відро...
дуже цікаво але геть нічого незрозуміло. як звати кандидата за яку партію він та за яку партію жіралист. бо то дуже важливо щоб знати на чий бік ставати. отакоєот
Мажоритарник, від ЕС, фактично. А журналізд топив проти Пороха під час президентської кампанії, заважали з своїм товаришем роботі штабів, займався провокаціями.
Вітаю паньство з пятнецею, та днем грудей. Тільки приповз з тєжкої праці повечеряв та відпочиваю. З мене, як завжди за фото гарної молодиці вподобайка.
Можна невеликий ґешефт зробити в розділі сорядження. Наробити таких брелків і продавати за грубі гроші.