Саме тому політика і заборонена на сайті окрім спеціально відведених місць. І не треба її підіймати, бо отримаємо отаку муйню. З.І. Мені чхати, але за Зелю я ніде ніколи не топив. Це так, щоб усе на свої місця.
Та ж про тральщик "Черкаси" в 14 році. Тільки оце погуглив, і не пойняв, він вже в прокаті чи ще ні? Чи він вже не актуальний тепер?)
чому у всіх, я канєшно ні в мгб ні кгб не состояв проте голова в мене холодна і я спокійний як двері. От маузера жаль шо нема.
в мене ще засвітло погримало а оце тілько зараз дощік почав ляпотити. але тре до крамниці пхати по цигарки
у мене на базарі вони були трьохгранні і промарковані але пишуть отаке " При деформации, возникает трение между кристаллами металла, это и является причиной хруста. Это и является отличительной чертой чистого олова от сплава."
нема маркування. та і дід ті прутки ще мать на початку 80 притяг якщо не раніше. ранізвий був миски, цебра, виварки паяти от дід і паяв за дмогою паяльної лямпи та різних паяльників
політика то між державами, ну ще була політіка партії на мєждународной арєнє, а це просто життя в якому нас періодично намагаються макнути в фекалії і все це крик душі в буденному житті копаря(оскорблєній же нема). Тема ж будні і побут чі вже ні? Питання риторичне.
це було актуально в ті далекі часи коли не було війни...тоді да - загальна толерантність і все таке інше... в теперішній час і правила гри повинні бути іншими...від тотального знищення кацапо сепарні на фронті до тотального виведення їх з усіх сайтів/форумів....
Якщо є ще, то мені два загорніть будласка а краще кулемета, хочь одного . Покі ще рибний день то добавлю світлин
Що зелі на те дивитись? Пригадайте, яке воно в блакитній сорочці на фронті ходило. Вираз обличчя-шо я тут роблю і кто все еті люді) В принципі, вигляд як і скрізь. А може, і той його вояж знімали не на сході, а десь в Гондурасі? Хоча, не, там річки нема.
Саня зрозумій, оте чмошне, яке звикло тільки черпати, похуй шо, гроші, рибу, пільги бо воно тут народилось взуло вишаванку та прапорця вхапило. Все одно буде погано, похуй що війна, похуй що люди гинуть кожного дня, порох винен. А воно ходить срае біля ганку ногами вранці тупае по гімні , порох винен.
Так виглядав український паспорт 100 років тому. Написи на українській, французькій та німецькій. Ці паспорти визнавали європейські країни і США. Але потім прийшли московітські окупанти, комунізм, терор, репресії, Голодомор і багато іншого зла. от і зараз може відбутись теж саме. нічого історія не вчить