тобто те що я тепер спокійно їздив з дітьми в Польщу в гості, в Прагу попити пиво - то пустишка ога... зробив ненапрягаючись паспорт, сів в машину і катайся по європах то фігня...ню-ню... я батрачити по заграницям не їзжу -тож мені нема з чим порівнювати як було з виїздом на роботу колись і січас...а от в гості, на екскурсії по безвізу - саме то!
Срібло то добре і корисно, але оловом столове кажуть що теж непогано, шо то шо коштує грошенять чи малих . Рибний вечір продовжується, чи тікі сваритися будете .
Якщо треба можу знайти хто у нас на сайті займається, прошу зауважити без % за ціну не скажу но казали що дорого . А з бляшанок багато не неплавиш, бо економлять геть на усьому і вигорить половина.
Камради, кожен день херові новини. Зливають потихеньку країну. Як то не може прориватись, коли болить і турбує? Камрад розповідав, що депутати запиляли тоталізатор, скільки зелень протримається в креслі, ржуть з нього. Їм то понятно, сумувати аж так дуже нема чому, а нам, простим людям, все таки є чого. Бо ми страждаємо від нездалого керівництва. А ще уявіть собі, шо то за рада буде, як подивишся на списки, і які тупі закони понаприймають. А в АП реально табун нових людей, які поняття не мають, що і як робити і навіть не всі ще вивчили будівлю, блудять) І той, не сваріться
Панове,ану не скандальте,скоро тютюн буде готовий,оно чую мікрохвильовка вже підскакувать почала,ще один заход на пів години і можна буде курнуть
Вечір добрий! Амперія завдає удар у відповідь! Пани Бек та Алекс їдуть до ігнору. Чесно кажучі - давно збиравсь... От халепа! Аллекс член команди форуму! Ну, нехай.
фсьо почалось, громадянська війна Райберту яка нах нова держава коли реальний тоталітарний режим думай як ми бо якщо інакше то ілі під. ілі зрадофіл та іще куча різниою муйні.
таких нема і в мене. бандура є а колесної ліри немає((((( оце як у Кийові був то недалеко біля михайлівського дядько грав. але нажаль часу небуло послухати бо квапили
в мене десь було пару прутків круглих то вони похрускують при згинані. від діда залишились але без аналізу я неможу стверждувати що то харчова цина