Камрады, всем доброго. А если серьезно, посоветуйте хорошую ядерную смесь от комаров, желательно, не опасную для человека в этом году они жуть какие голодные и злые(
Красіво але жорстоко Дброго всім дня. На дворі жара. отже треба трохи посидіть в хаті, ну а пізніше докінчувати арбайтен. Сьогодні вечером, покажу товариству чергове творіння своєї "буйної" хфантазії
ферштейн? а ще якби у вас горєлка була як в мене то викрутить болт пльове діло. Тільки памятайте про Т,Б при користування паяльною лямпою!!
маю такі оприкидники, заводські А машину ми в 4-х перевертаємо набік і роби що хоч. два по центру, два на колеса і вуаля набік, на покришки.
зате зручно можна полагодити усе. потім на місце все поставите та і везіть мені мої лямпи, самоварі, швачні машінки, тощо
Та Ви художник)) Я з того почав - зробив глибокого шліца тільки дрелькою - дюрочок накрутив у рядочок. а от далі не іде, треба таки гайку приварювати як на першому відео
Доброго. Косу я такі перервав, лівий рог відломивсь чомусь... Бережину скосив у буям нафіг. Готую лижі так далі в"япувати неможно!
знов щось поломите. а обіцяли вчора. мать на радощах що незабаром станете латіфундістом та рабовласником. і цей. ви мені місце наглядача за рабами обіцяли