Спека почалась на горизонті хмаринки, но то дуже далеко і не факт що до мене прийде а покі рибний день.
Оце зараз задумався - від той морви грязюка… але ж і затінок який добрий. Різать чи не різать? От як же вони зайо…ть ці …лядські питання
Раджу постилити плівку, або агроволокно, вино виходить з неї непогане і прибирати зручно, засипав на купу і на города добриво, якщо не любите компоти та варення взимку.
не різати. в мене перед хатою шовкун а у дворі аьрикос то як до двору підходиш відразу відчуваєтся проїолода а у дворі ще більш прохолодніше.
Пан Алекс тут колись шукав дурнів, сидіти на острові, на 20 тис. дол.: Семья, получившая остров в свое распоряжение, сбежала оттуда через месяц. И даже зарплата в 20 тысяч долларов их не удержала. Весной 2019 года компания Bardsey Island Trust провела конкурс на должность смотрителя острова Бардси, расположенного у побережья Северного Уэльса. Победитель должен был не просто жить на острове и ухаживать за ним, но и следить за животными на местной ферме. https://uainfo.org/blogosphere/obsh...ov-v-svoe-rasporyazhenie-sbezhala-ottuda.html
Та можна і бражку колотнути для самограю,в свій час випив не один декалітр в Закавказзі самогону з тутовника
не томіть, і так спека, або признавайтеся який метод, або я розгепаю кувадликом карасінову лямпу, швейну машинку і самовара
ану припеніть зеленоботствовати. як не треба оте усе то відправляйте мені, я буду опікуватись тими речами та не дам їх ображати
в мене цілий день сьогодня похмуро та прохолодно. тож можна ходити по місту але вже нетреба бо вчора побігав по спеці
Самоварів мені будласка, якщо не дорого, сам його пагепаю, даже знаю хто на сайті реставрує до ідеального стану. І на рибалці ввечорі те що треба А покі рибки ловимо.
я злий? та я сама доброта! це ви злий і усі злі, а я цяця та ляля. отакоєот. і це я від вас піду а ви потім будете плякати. отакоєот