Вітаю панове, +5С, жарко, спекотно так що плавиться чьоколад але скоро прийдуть холода і новий рік пропадк вся зелень і прийде білий апокаліпсіс. З рибним днем вас
Доброго ранку ! з рибним днем! Всім гарного дня.ще трошки і вихідні) а от день таки починается із гуморру )) ледве не луснув!
Відомо що я мешкаю у Польщі то й пили лежать тут у пивниці. Це 023-ті машини і хлопці працювали ними на деревах аж ми закупили для них "праски".
В7 доброго ранку ! Жара неймовірна, вчора автівка нагріла +44 доки я пірнав _) Так шо, ранкова кава та до рибних справ !!!
Доброго ранку хунто (апологетом зеленого кольору теж)! Про погоду писати не буду, а краще задемонструю - сьома вранці! І яак тут,QRWA , жити?
Привітався з усіма в рибний майже з рання, +21 було, хмаринку гуляють затінок невеликий но хоть щось, обіцяли без дощу, подивимося, всім гарного рибного дня, далі буде, а покі кава.
пройтись болгаркою паз, нагріть горєлкою і дальші по ходу, зубило тонке , молоток і проти часової. але є і інший коротший шлях
Висверлить і вварить болта? Приварить гайку до кінчика з протилежного боку? Є ньюанс - у мне ні ями ні естакади(( лежачи іпуся
насправді не буде)) У пана Славути термометр знизу (де колба з спиртом) чорний, обгорнути його сріблястим - температура впаде. Фізика))