А що, чекали на щось інше? Нові морди скрізь. Так ото сидимо і тішимось) Все одно зебілам воно як божа роса, навіть те, що зе,як виявилось, жартував про зниження тарифів. Все херово. А буде ще гірше.
В селі в бабці в родички прямо під східцями жила натуральна гадюка. Дуже довго. Що характерно, нікого не чіпала. І жіночка та казала-не зважайте, в дворі нікого не троне, не бійтесь, просто її не трогайте, а вона вас.
от при Вітьки ми жили а при Даниличу зовсім рай був, то все юлька з петьою замутили і типер маємо шо маємо. мені жалко пана К, він на політичній темі геть ізвівся. але триматись, триматись і ще раз триматись, в нас ще є час виграти ставки.
Доброго небо чисте і пів місяця видно трохі ліпше, є чим дихати, а не хекати ще +23 повилазили компот і хопають на льоту, страху геть не відчувають. Треба йти відпочивати, та готуватися до рибного дня в кого є сумка і потрохи рибьячі готовив прийняти в дар пару відерець вичитав що ведмедка що полюбляє мої помідори, не дуже переносить отой набірчик риб'ячий, то нагодувавши від щирого серця, бо і хімію вони жеруть і помідорками закусують .
не гайте час на ті пустощі а ліпше пішіть,пішіть хоч усю ніч. і поті ще і будете дякувати мені за те що я примусив вас писати і тим відкрив світові письменника
Прикольний фільмах буде час треба подивитися, в мене знайомі дивляться міні серіал ,,Чорнобиль,, а тет часу на все не вистачає .
Малий у Корнин купатися їздив, то каже гадюк багато бачили в лісі. Хоча думаю що вони за два дні скільки видудлили що і слонів там бачили.
Крути є на толоці, щоденника ніби ще ніде нема. Обидва не бачив. Ми мали зніматись в обох, але продюсери вирішили, що обійдуться силами кіностудії. Тому з історичною достовірністю з військової точки зору там повна дупа)