Писав бамагу дяді з погонами, таще з помилками мабуть . Тиск піднявся, ось і маємо, бо дуже парить навіть в тіньок на в тіні +29.
тема Будні? Будні!...в кожного будні свої...хто копає, хто стріляє, хто молодиць таскає, ...а в мене будень що пройшов без гноблення зебільної команди - пройшов марно!..тож все згідно теми
Картинки не постить, бо пригрозили тяжкою тюрмою. То тепер чи не в кожному пості скаржиться, на модераторський "беспредєл". Ущемляють його тут бідолаху, немов хунтисти русскоязичного.
Да,все погано,чогось нагадує діда з мого села,який в 98 років ще в нинішній час їздить до райцентру і без окулярів строчить скарги що йому банда на чолі з головою сільської ради труїть городину і садка щоб зжити його молодого і красівого з світу і заволодіти його господарством та сімома курками віком років по десять
Загалом, це біда. Політична реклама та агітація калічить психіку людей. Буржуї у таких випадках подають до суду, і відсуджують грубі шекелі. Цілком можливо подавати, я навіть знаю про що б написав у позові.
Не хочу. Краще з розумним загубити. Як є бажання, то агітуйте пана Суєра, можливо він погодиться щось писати. Хоча, сумніваюся.
Ніц ніхто їх не кусав яка була калтінка таку і втулив, обідня сієста спека така що аж дихати не хочеться, усе на інстинктах . Чекаю вечора, може легше буде.
Хіба ж адекватній істоті стане розуму будити білого ведмедя серед поля? Так ото ж! А кацапу - стане. Знать пінгвіна покусали.
та ще і латіфундістом. отакоєот. якщо раби будуть з кацапів то можу працвати наглядачем, канчук маю свій
Дякую пану Rscorpion за презент випю на реконі конячку за його здоровя і ще стопочку за того хлопця який любить чьоколад рошен.