побачите. тут зараз так стало що сцанича ображати неможна бо він всінароднаобраний. коротше стукачество як у 30 роках
Вітаю панство з малою п"ятницею! Думаю, для Дітріха, наприклад, вони будуть старуваті. Не сканудь, мене цим не проймеш. Є правила, виконуй їх. Не подобається - пиши адміну. Гарного дня.
Ваше картинку поцупив собі, бо така не можна забувати, от би ще хероїв в облича та по хвамілії знати, замовник то відомий, а от виконавців цікаво. Дня загального розуміння і запобігання перегріві раджу ознайомитися
То для пана в п'ятницю назбираємо файних дічнат +18 після пенсії от тікі холера, прийдеться ховати під спойлера, бо можуть за таке відплупцувати по пиці ногами, щоб не повадно було постити таке но для Вас парочку знайду. Вмовили.
нажаль зараз ми можемо опинитись знов в такій ситуації через те що до влади прийшов гідрант зі своїми зебілами і він намагаєтся здати країну кацапам. тож можна прямо зараз брати усіх хто голосував та підтримує зебіла і вносити до списку щоб потім знайти та покарати за усі ті злочини які вони вже накоїли та накоять в подальшому. З.І. зарам мать знову стукач донос пише на мене бо бач йому не подобаєтся що сцикло ображають говорячі правду.
Доброго дня, будьте здорові! За бортом +30 у зітінку, день обіцяе бути теплим та безхмарним. Мені тут ще і радість привалила, сусід щойно прийшов і сказав що даруе мені бережину(безвоздмезно), а там реальний повновісний гектар.
Доброго дня Жарить як у ахриках,підкажіть як там дідора% виправився,перестав про велику політику картинки постити чи ні,випускати його з ігнору чи най ще там посидить?
я лише констатую факти. розумію що дкеому це неподобаєтся і будуть знов донос. нуто щож, звикли діяти по старій схемі