Слава св. Буратіно, хоч одна добра людина лад навела, і типер в понеділок понеділок, а вівторок котячий день, і даж пятниця знов зявиться в своїй природній красі. Ато прям путаниця сплошна і даж не анархія
ευγενικός κυνικός Приблизно отаку картинку можна бачити в новусі ірпінському, майже щовечора, а тут тіки по п’ятницях))) Вітаю з п’ятн… тобто як «вже субота»?
бо якась кацапська чи зебільна курва настучала. не усіх падликів марозових ще вирізали. ну то нічого, знайдемо тих сраних стукачів
Немає той хто нічого не робить, а то у пана К одразу 104 назбирав . В мене спекотно дуже треба когось з'їсти більш менш кашерного, а тікі сало з часником і поляницею лишилося, біда .
Вдповім Вам чесно. Поки я дійшов в навчанні до сьогоднішнього рівня, я предивився массу матеріалу в інтернеті, купу відео на ютюбі, практично всі намагався повторити. З них 30-40% повна туфта. інші робочі. але ньюанси не розкриті і тому на 100% не виходило. Я затратив не маленьку кількість грошей, на різні хімікати , матеріали іт.д, потрібних для такої роботи. Просто витравити якусь грубу хрєнь. то проблем нема. а от щоб лініі менші чверті мм, то вже купа ньюансів. Я склавши до купи всю інформацію в інеті, винайшов свій метод. І то щоб получилось все ок, треба по пару раз переносити малюнок. Я можу поділитись секретом в приваті з Вами, та і ще з до десятка камерадів. Але виставляти свої надбання на всезагальний огляд не хочу, я вже старий і в "меценати" не гожусь. Тим більше зараз на форумі купа бариг і лінивих,які нічого не хочуть самі зробити, пошукати, тільки чекають що хтось за них зробить. Років 7 назад, виставив би з радістю, бо форум був зовсім інший, якийсь дружніший. Якось так. Зараз для мене є тільки одна тема, де ще є товариство, взаємодопомога ну і інше.
Привітався! А по нержавійці Ваша технологія травлення підійде? Погода то дощ, то сонце, а в мене незакінчена шабашка. Бачу і наша річка з берегів вийшла. Мої дівки сьогодні в ліс по гриби ходили, навіть відро на трьох назбирали.