Привітався з усіма, вже більше години як тяжко працюю. З ранку було +17 і задуха. Робото така що інколи мусиш виходити. Гарного всім дня.
хотів дослухатися промову цілком, не виходить в мене, отой значок з рукою треба кудись убрати бо як тікі з'являється рука сама лускає
Самоварів і в мене два, один від розетки правда тієї де ліпістрічество, а от з лози стільчик тікі дитячий і то 60-х років, мої нижні 90-то туди не влазять діти пару разів посиділи і все, їм таке не цікаво.
Вітаю з ранком. +23°С, на роботу не треба, тож покосю траву, пофарбую ворота, а в цей час жінка зполить города, та будем готуватися до вечора коли поприїздять родичі на празничну вечерю з нагоди мого минувшого дня народження.
Доброго ранку панове. На дворі жарить сонце. мабуть на вечір буде гроза. Надивився на ціцястих дівок, і малюнок на гільзу ліг з першого разу. Все таки ціцьки (але красиві) , і не тільки, то є велика сила
нереба того робити. так цю тему знає небагато людей і це добре . бо якщо пан виріше заробити на тому гроші то буде меньш конкурентів і справа піде швидше в гору.
Тож вам вигідніша монополія! Але за відсутності конкуренциї падає якість! Доведено радянським союзом.
Вітаю, шановні. Хтось шарить в двд-плеєрах 2000-х ? там юзався тіки підсилювач 5+1 бо двдюк давно здох. тепер почав видрючуватися БЖ. А я гарною музикою комарів увечері глушив(((